En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en reva hediye politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son basamak ciddi bir öneme sahiptir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli hale getirmiştir.

Kelam konusu dirilik kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri olduğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Kanatlar içinde şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin bindi plakaları mevcuttur.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu hazırlamak sinein yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey sahaı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin hâl önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın kapısında kilit ve posta mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken Yangın çıkış kapısı istanbul öncelikle kullanılacak alan belirlenmelidir.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapısı asıl amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page